Tietoa meistä

EPU Safeguard® -Outdoor™ -Indoor™ja -Industry

-pinnoitusmenetelmät ovat syntyneet käyttökohteiden ehdoilla. Kehitystyö on kestänyt yli 10-vuotta, ja tänä aikana olemme testanneet tuhansia eri yhdisteitä ja käyttökohteita, monin eri menetelmin. Menetelmämme takaa omalle lopputuotteellesi erittäin pitkän käyttöiän ja pitää tuotteesi uuden veroisena koko sen elinkaaren ajan.

EPU Safeguard® menetelmät

Epu Safeguard®, on korkean teknologian Epu Coat®-menetelmästä kehitetty hybridipinnoitus. Menetelmällä voidaan laajasti säädellä lopputuotteiden pintaominaisuuksia. EpuSafeguard™ menetelmällä voidaan saada erilaisia toiminnallisuuksia lähes kaikille vandalismista kärsiville pinnoille tuottamalla samalla niille lisäarvoa ja alentaen lopputuotteiden elinkaarikustannuksia. Pinnoitteilla parannetaan tyypillisesti pintojen puhtaana pysyvyyttä ja helppohoitosuutta, mutta samalla saavutetaan hygieenisyys, naarmutuksenkesto ja tuotetaan markkinoiden paras korroosiokesto, unohtamatta kiiltoa ja kestävyyttä sääolosuhteita, aurinkoa ja mekaanista kulumista vastaan.

EpuSafeguard™ sopii kivi, metalli-, kumi-, muovi-, kuin myös maalatuille puupinnoille. Menetelmä takaa erittäin kiiltävän, kovan ja helposti puhdistettavan pinnan vuosiksi eteenpäin. 

EpuOutdoor sarjan -pinnoitteet tyypillisesti ulkokalusteisiin.

Epu Outdoor™- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa monesti pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Outdoor™ käsitelty kohde ei enää haalistu auringon paisteessa ja säilyy näin lähes uuden veroisena koko elinkaaren ajan. Epu Outdoor™- pinta hylkii vettä ja jäätä. Saat myös erittäin helposti puhdistettavan pinnan vandalismin varalle. Epu Outdoor™ hylkii myös tarroja ja julisteita. Epu Outdoor™ on tutkitusti paras sääsuoja maailmassa, "Resistance to Climate shock (EN 482-2 ) testeissä Epu Outdoor®-menetelmä sain ainoana pinnoitus- menetelmänä täydet pisteet lähes 30 testatun menetelmän joukossa.

Valitsemalla siis Epu Outdoor™ -pinnoitus menetelmän valmistamallesi tuotteelle saat näin markkinoiden parhaan pinnan tuotteillesi ja ne säilyttävät kiiltonsa elinkaaren loppuun asti.

Käyttökohteita: Leikkipuistot, Postilaatikot, Roskikset, Taideteokset, Jäätelökioskit, Maalatut ulkokalusteet, Puistonpenkit jne.

EpuIndoor sarjan -pinnoitteet tyypillisesti sisätiloihin.

Epu Indoor™- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa monesti pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Indoor™- pinta hylkii likaa ja rasvaa. Tämä takaa erittäin helposti puhdistettavan pinnan jokapäiväiseen puhtaanapitoon mm suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa. 

Valitsemalla siis EpuIndoor™ -pinnoitus menetelmän sisätihoihisi takaat helposti puhtaanapidettäävät, kestävät ja viruksia ja bakteereita hyksivät pinnat.

Käyttökohteita: WC:t, kylpyhuoneet, uimahallit, keittiöt, kahvilat, ravintolat, kioskivaunut jne.

EPU Coat®-pinnoitteet

Koska menetelmämme takaa parhaan upotuksen on pinnoitteemme myös kestävin lajissaan. Tällä menetelmällä tehtävissä pinnoituksissa ei entisen pinnan päälle lisätä uutta pintaa, vaan entinen pinta aukaistaan ja siihen lisätään säädetty määrä epu pinnoitetta.

EpuIndustry -pinnoitteet teollisiin sovelluksiin.


Epu Industry™- menetelmällä pinnoitettuille kohteille voidaan hakea useita eri ominaisuuksi, tyypillisesti jään ja lumen kiinnijäämättömyys, likaantumisen estäminen ja helppo puhtaanapito ovat Teollisuuden avain tavoitteita. Myös elinkaaren jatkuminen on tärkeässä roolissa valittaessa pinnoituksia teollisiin kohteisiin.

Valitsemalla siis EpuIndustry™ -pinnoitus menetelmän 

Käyttökohteita: valumuotit, kuormaajan kauhat, lumilingot, vesiliukumäet, kylpytynnytrit, jne. 

EpuCoat®

OHUTKALVOPINNOITTEIDEN
KÄYTTÖSOVELLUKSET
:

- Lasinpinnoittaminen
- Muovienpinnoittaminen
- Metalliensuojapinnoitus
- Eri materiaalien korroosiosuojaukset
- Non-Stick -pinnoitus
- Kuumankestopinnoitteet
- Muotinirrotus pinnoitukset betoni, hartsi.
- Helposti puhdistettavat pinnat
- Lasien Hydrofiiliset pintakäsittelyt
- Kaasua läpäisemättömät pinnoitteet eri materiaaleille
- Erinomainen tartunta useisiin materiaaleihin
- Julkisen liikenteen erikoispinnoitteet
- Muovien kovapinnoitaminen
- Metallien kirkkaat kovapinnoitteet
- Metallien korroosio suojaus
- Helposti puhdistettavat pinnat